Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Septembrie 2003
[ Sisteme ]

   

PUNCTAJUL OBTINUT

Ofertant FIT Distribution
tel.: 021-231.09.22

Shuttle XPC

Odată cu prezentarea modelului SN41G2, construit pe o platformă cu nForce2, Shuttle a introdus linia de sisteme SFF pe piața utilizatorilor pasionați de jocuri. Impulsionați de succesul înregistrat cu această ocazie, cei de la Shuttle au pregătit și o versiune construită în jurul unei platforme de pentium 4. SB61G2 folosește o placă de bază cu cipset Intel 865G, suportul pentru procesoare Pentium 4 cu FSB până la 800 MHz și Serial ATA integrat permițând realizarea unei configurații cu adevărat puternice.

Sistemul folosește aceeași carcasă ca și modelul cu nForce, cu câteva modificări de bun augur. Panoul frontal a păstrat cele două porturi USB și pe cel firewire, dar s-a renunțat la ieșirea audio SPDIF, care a fost trecută pe panoul posterior al carcasei.

Un element care reține atenția în cazul ultimelor modele de sisteme XPC de la Shuttle este coolerul ICE (Integrated Cooling Engine). Acesta constă dintr-un radiator, montat pe procesor și un ventilator, montat pe spatele carcasei. Cele două elemente sunt legate prin patru țevi metalice, în care se află un lichid. Căldura degajată de procesor este transferată lichidului din cele patru țevi, acesta ridicându-se până la nivelul ventilatorului, unde este răcit. Odată răcit, lichidul revine în poziția inițială pentru a fi reîncălzit.

Dacă doriți un sistem puternic, mai ales pentru jocuri, va tebui să apelați la o placă video dedicată, soluția oferită de Extreme Graphics 2 nefiind cea mai potrivită acestui scop.

Specificații: cipset Intel 865G, procesor Pentium 4 2,4 GHz, 2x512 MB DDR-RAM, hard disk Western Digital Raptor, video onboard cu 32 MB, unitate optică Philips RWDV3210, Ethernet 10/100 Mbps, modem 56 kbps.

[ Această prezentare face parte din articolul "Din mic în mai mic" ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro