Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Septembrie 2003
[ Sisteme ]

   

PUNCTAJUL OBTINUT

Ofertant Flamingo Computers
tel.: 021-222.50.41

MSI Mega PC

Prezentă în conștiința utilizatorilor prin plăcile de bază și video produse, MSI a pătruns și pe piața sistemelor SFF, intuind o viitoare creștere semnificativă a acesteia. În plus, MSI a putut beneficia de experiența acumulată de celelalte firme în acest domeniu, reușind să evite greșelile predecesorilor.

În esență Mega PC încearcă, și chiar reușește, să aducă ceva nou conceptului de SFF PC, integrând într-o cutie mai mică și mai multe facilități decât cele care erau disponibile până acum.

Platforma folosită pentru construirea sistemului este formată din NorthBridge SiS 651, alături de SouthBridge SiS 962, capabilă să lucreze cu procesoare Pentium 4 până la 2,8 GHz. Sistemul de răcire a procesorului este proprietare MSI, reprezentând o combinație între un radiator și un ventilator ce elimină aerul încins de deasupra procesorului. Capacitatea procesoarelor Intel de a produce mai puțină căldură decât echivalentele produse de AMD, fac astfel din platformele pentru Intel favorite în configurarea sistemelor integrate.

Partea frontală a unității oferă o largă varietate de interfețe, permițând conectarea unui mare număr de periferice. Există ieșire audio analogică și digitală, două porturi USB 2.0, două IEEE 1394, precum și două porturi pentru carduri de memorie, capabile de a suporta șase tipuri de astfel de carduri. Unitatea optică este ascunsă în spatele ununi capac, la fel ca și porturile audio, USB și firewire, asigurând un aspect deosebit sistemului atunci când porturile respective nu sunt folosite.

Atunci când nu folosiți sistemul pe post de PC, îl puteți folosi ca și combină audio, panoul de comandă frontal permițând navigarea printre posturile de radio sau accesarea unității CD-ROM.

Specificații: cipset SiS 651, procesorPentium 4 1,6 GHz, 256 MB DDR-RAM,hard disk Western Digital WD200EB,video onboard cu 32 MB, unitate opticăDVD Toshiba, Ethernet 10/100Mbps, modem 56 kbps, SPDIF.

[ Această prezentare face parte din articolul "Din mic în mai mic" ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro