Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Septembrie 2003
[ Imprimare ]

 

HP Deskjet 5150
Imaginea mărită

 

PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 89€ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Ofertant HP Romania,
tel.: 021-222.20.72

Pentru acasă - HP Deskjet 5150

[ Teste de performanță ]

Cristian Lăcraru

Am primit de curând la redacție un pachet ce conținea o imprimantă HP5150. Designul nu frapează însă liniile curbe lasă o impresie plăcută. Nu am observat nici un element aparte față de funcțiile clasice întâlnite la o imprimantă. Am uitat să spun că 5150 este o imprimantă cu jet de cerneală. Pentru amestecarea culorilor sunt utilizate doar două cartușe, unul negru și altul color. Butoane nu întâlnim prea multe, în afară de cel de pornire/oprire (poziționat separat, departe de celelate butoane pentru a evita acționări accidentale) nemaintâlnind decât un buton de anulare a job-ului și unul de evacuare a foii. "Abundența" de butoane ne duce cu gândul la două lucruri: 5150 ori nu prea are nevoie de ajutorul nostru, ori comenzile asupra sa sunt date din interfața soft. Conectarea la calculator se face prin interfață USB.

Prima operațiune pe care o îndeplinește 5150 după ce este alimentată și sunt instalate cartușele este aceea de printare a unei pagini de test. După această etapă urmează instalarea driverelor și conectarea lui 5150 la calculator. Am tipărit și o pagină de test și după această operațiune am fost siguri că instalarea a fost efectuată perfect.

Cu butonul de pornire/oprire am avut ceva emoții. Datorită modului de realizare a acestuia, nu se poate observa foarte repede starea actuală a imprimantei. Acest lucru se mai datorează și faptului că nu se poate observa dacă butonul este sau nu apăsat.

Pentru modulul foto vă putem spune că se poate tipări fără margini pentru formate A4 și 10x15. La tipărirea "de casă", adică fără pretenții de calitate, de obicei referate, pagini cu text și puține poze, Deskjet 5150 a răspuns relativ bine cerințelor, apărând însă uneori o cerere de foi mai mare decât oferta.

Specificații: imprimantă color inkjet, rezoluție optimizată 4800 dpi, printare fără margini, 19 ppm text negru calitate laser, 14 ppm color.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro