Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Septembrie 2003
[ Sisteme ]

 

Asus M2400N
Imaginea mărită

 

PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 1708,46$ (fără TVA).
Garanție: 24 luni.
Ofertant Romsoft,
tel.: 021-224.03.33

Centrino capătă viteză - Asus M2400N

[ Teste de performanță ]

Ștefan Iliescu

În numărul din luna iulie ați putut citi pe larg despre tehnologia Intel Centrino, cu beneficiile pe care aceasta promite să le aducă. Asus M2400N este un sistem notebook ce beneficiază nu numai de tandemul cipset 855 - procesor Pentium M, ci și de modulul de conectare Wireless Intel PRO 2100, ceea ce îi aduce numele de sistem Centrino.

La baza configurației stă cipsetul Intel 855GM, acesta integrând și controlerul video Extreme Graphics, ce folosește 8 MB din memoria de bază a sistemului. Dincolo de componentele de bază impresionează multitudinea de opțiuni de conectare, fiind disponibile toate porturile folosite în mod normal și nu numai. În cazul în care aveți nevoie neapărat de unitatea floppy, aceasta se găsește în cutia sistemului și poate fi instalată în locul unității optice. Pentru a veni în ajutorul utilizatorilor care se adaptează mai greu lucrului cu touch pad-ul, sistemul este însoțit și de un maus optic, cu conectare USB.

Tot în cutie se mai găsește un adaptor PCMCIA, care folosește drept cititor de carduri de memorie de tip SmartMedia, Secure Digital sau Memory Stick. Nu putem încheia descrierea diferitelor accesorii disponibile fără a aminti de geanta specială pentru transportul notebook-ului, aceasta putându-se dovedi extrem de utilă în cazul călătoriilor lungi.

Rezultatele din teste au arătat, ca și în cazul primului sistem Centrino care a trecut pe la noi, că scăderea consumului energetic a permis creșterea parametrilor de funcționare pe baterie. În acest fel nu veți mai simți nici o diferență între lucrul pe baterie sau cu conectare la rețeaua de alimentare.

Specificații: cipset Intel 855GM, procesor Intel Pentium M 1,3 GHz, 256 MB DDR-RAM, hard disk IBM IC25N40ATCS04-0, Intel Extreme Graphics (8 MB), unitate optică Toshiba SD-R2312, Intel PRO/Wireless 2100, Ethernet 10/100 Mbps, modem 56 kbps, Firewire, IrDA, ecran TFT 14" (1024x1024 pixeli). Aplicații: Nero 5 Express, Asus DVDXP, Asus PowerDirector 2.5 Me, Asus Media Show SE 2.0.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro