Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Septembrie 2003
[ Imagine ]

 

Samsung SyncMaster 172W
Imaginea mărită

 

PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 499 € (fără TVA).
Garanție: 36 luni.
Ofertant Deck Computers,
tel.: 021-434.34.00

Bijuterii la vedere - Samsung SyncMaster 172W

Cristian Lăcraru

După scoaterea lui SyncMaster din cutie prima operațiune pe care am îndeplinit-o a fost așezarea sa pe birou și efectuarea a doi pași în spate. Se simțea nevoia de a privi acest monitor cât mai atent. Design-ul său, prima caracteristică observabilă, este realizat foarte atent, reușindu-se crearea unei structuri clasico-moderne. Liniile sunt drepte, preferându-se amestecul de alb și negru. Marginile sunt bine finisate și foarte subțiri, în acest fel mărindu-se efectul de extra plat general al monitorului. Atenția este captată imediat de ecranul relativ mare, 17", marginile foarte bine "asortate" cu acesta, butoanele bine încadrate în carcasă și piciorul realizat într-un mod foarte ingenios. Și acestea sunt doar câteva elemente. Piciorul oferă o stabilitate foarte bună, mecanismul de rotire a ecranului permițându-i o extrem de mare libertate de mișcare. Ecranul poate ajunge chiar și în poziție paralelă cu suprafața biroului (sau peretelui în cazul plasării pe acesta). Forma piciorului este adaptată astfel încât acesta să poată ține și rol de mâner în cazul în care se dorește transportarea monitorului pe alt birou. Pentru cei care doresc să monteze monitorul pe perete operațiunea este cât se poate de simplă datorită suportului metalic special conceput.

La capitolul conexiuni SyncMaster 172W prezintă doar intrare video, analogică și digitală. Modelul nu deține alte accesorii. Prizele de conectare sunt ingenios plasate, pe picior, spre perete. În acest fel, indiferent de modul de poziționare a piciorului și a ecranului, prizele (mai bine zis mufele) nu sunt stânjenite în nici un fel.

Pentru navigarea în meniul OSD și setarea anumitor parametrii sunt puse la dispoziție 6 butoane plasate frontal. Accesul și navigarea prin meniuri sunt bine puse la punct, oferind rapiditate în manevrabilitate. Imaginea prezentată de SyncMaster 172W este excelentă, fără distorsiuni sau alte elemente de natură negativă.

Indiferent ce alte mici accesorii mai aveți pe birou, SyncMaster 172W va fi cu siguranță primul observat și se va afla mereu în centrul atenției.

Specificații: monitor LCD TFT, dmensiuni 431x371x216 mm, greutate 4,8 kg, rezoluție nativă 1280x768/60Hz, 16,2 milioane culori, rata de contrast 400:1, aspect ratio 16:9, timp de răspuns 25 ms, intrare RGB/DVI.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro