Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Septembrie 2003
[ Sisteme ]

Garmin iQue 3600

Ne-am obișnuit deja cu echipamente portabile de tip PDA, care să încorporeze camere foto sau telefoane mobile. iQue 3600 este primul PDA care integrează și un modul de recepție GPS. Astfel, vă va fi aproape imposibil să vă pierdeți, oriunde v-ați afla.

Așteptat de ceva vreme, iQue 3600 folosește un sistem de operare Palm. Modulul GPS integrat permite încărcarea hărților și conectarea cu o serie de sateliți, determinând în timp real poziția geografică exactă a echipamentului.

Avantajele oferite de sistemul GPS sunt evidente, însă hărțile disponibile includ de asemenea informații despre bănci, restaurante și multe alte puncte de interes. iQue 3600 este echipat cu un procesor la 200 MHz, 32 MB de RAM, Palm OS 5.2.1 și un slot de extensie pentru carduri de memorie Secure Digital. Ecranul beneficiază de o rezoluție de 320x480 pixeli, fiind disponibile și un microfon, un difuzor și un conector pentru căști. Astfel poți asculta fie MP3-uri, fie instrucțiuni vocale referitoare la orientarea în spațiu. - CL

Detalii la: www.garmin.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro