Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Septembrie 2003
[ Sisteme ]

Imaginea mărităGMate Yopy P3500

Sistemele de operare Palm și Pocket PC, destinate echipamentelor handheld, împărțeau până acum toată piața acestor echipamente. Spunem împărțeau, pentru că de acum există un nou concurent, numele lui fiind Linux.

Yopy P3500 folosește un procesor Intel StrongARM la 206 MHz și 128 MB de memorie RAM. Din aceștia, 80 MB pot fi folosiți de utilizator pentru stocarea aplicațiilor. Dacă nu ești mulțumit cu memoria disponibilă, există un adaptor pentru carduri suplimentare de memorie, de tip MultiMedia Card. Ecranul are o rezoluție de 320x240 pixeli, fiind capabil de afișarea imaginilor în 65.536 de culori.

Designul carcasei cu clapă rabatabilă, a permis includerea unei tastaturi de dimensiuni mai mari. Navigarea prin meniuri se poate face prin intermediul unui buton direcțional, sau cu ajutorul unui stilou de dimensiuni reduse.

Așa cum spuneam, principala atracție a echipamentului este sistemul de operare Linux. Aplicațiile furnizate includ calendar, carte de adrese, player MP3, utilitar de desen și diverse jocuri. Punctul sensibil constă în faptul că aplicațiile de administrare a contactelor nu sunt compatibile cu cele corespunzătoare de pe sisteme Palm sau Pocket PC. Acest lucru împiedică sincronizările între acestea. - CL

Detalii la: www.yopypda.co.uk


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro