Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Septembrie 2003
[ Imagine ]

Mai mult decât de familie - Canon Ixus II

Canon Ixux II este o cameră foto digitală cu o țintă perfectă pentru concedii, zile de naștere, sfârșit de săptămână... și alte evenimente plăcute din familie. În primul rând vreau să vorbesc despre design. Și asta pentru că imaginea exterioară a unui produs reprezintă de multe ori un factor extrem de important asupra capitolului achiziție. Ixus II prezintă o carcasă deosebit de interesantă, metalică, ce oferă o rigiditate extremă aparatului. Manevrabilitatea lui Ixux II este excelentă. Butonul de pornire/oprire este plasat separat de toate celelalte butoane, iar butonul de zoom înconjoară butonul de shot. Pentru selecția modurilor de lucru există un buton dedicat, iar pentru navigarea prin meniuri și acționare altor câteva funcții specifice (macro, blitz) există un buton în cruce. Pentru activarea meniului și a altor funcții mai există alte 4 butoane plasate sub ecranul LCD.

Alimentarea camerei se face prin intermediul unui acumulator lithiu-ion și a alimentatorului pentru acesta, livrat în pachet.

Calitatea pozelor este exelentă pentru clasa din care face parte camera. Rezoluția maximă la care se pot prelua fotografii este 2048x1536. -CL

Canon Ixus II
Specificații: dimensiuni 85x56x23,9 mm, greutate 165 g, zoom optic 2x, ecran LCD TFT 1,5”, slot SD, rezoluție maximă 2048x1536, ieșire video, conecatre USB, senzor CCD 3,2 Mp, microfon.
Preț informativ: 469€ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Ofertant Tornado Sistems
tel.: 021-206.77.77

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro