Agora
Media
www.agora.ro
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE SEPTEMBRIE 2002
[ Componente ]


Caracteristici
Noile cipset Intel
Teste de performanță
PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ end-user: 119 $
(fără TVA).
Garanție: 3 ani.
Distribuitor Tape Computer,
tel.: 021-330.57.83.

DFI NB73-EA

Ștefan Iliescu

Chiar dacă nu se află între primii producători din punct de vedere al popularității, DFI a reușit să-și lege numele de stabilitatea ridicată a plăcilor produse. În cadrul unui test comparativ unde concurează câteva zeci de plăci și timpul este limitat este virtual imposibil să verifici comportarea în timp a echipamentului, însă în situația de față am reușit să las placa să funcționeze în regim intens de utilizare timp de aproape trei zile și nu am întâmpinat nici un eveniment deosebit.

La o privire atentă asupra configurației se remarcă echilibrul sub semnul căruia a fost construită placa. Nimic din ceea ce un utilizator normal și-ar dori nu lipsește, dar nici nu s-a exagerat cu facilitățile suplimentare, de care poate că unii nici nu ar fi avut nevoie. Singura opțiune inclusă care iese în evidență este extensia de 3,5 inci pentru citirea Smart Cadrurilor și dispozitivelor Memory Stick.

La fel ca și Asus, DFI vine în ajutorul utilizatorilor mai puțin informați sau mai puțin atenți, deasupra slotului AGP fiind lipit un abțibild care vă previne asupra pericolului de a folosi plăci video alimentate la 3,3V. Dacă treceți cu vederea totuși peste acest avertisment instrumentul de diagnostic încorporat Bitguard nu va permite pornirea unui sistem dotat cu o astfel de placă video.

Stabilitate crescută nu înseamnă neapărat lipsa facilităților pentru overclocking, însă nu am testat pe viu comportarea în regim de forțare. Parametrii de funcționare pot fi modificați direct din BIOS, utilizatorii mai experimentați putând fi un pic dezamăgiți totuși de limitările impuse.

 

Prezentarea acestui produs face parte din articolul: Revoluția Intel


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro