Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE SEPTEMBRIE 2002
[ Imagine ]


Caracteristici
Teste de performanță
PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 1997 $ (fără TVA).
Garanție: 1 an.
Distribuitor MB Distribution,
tel.: 021-230.03.14

Epson compact și luminos - Epson EMP-51 (V11H061040DA)

Șerban Păduroiu

Cu o veche tradiție în producerea echipamentelor de proiecție multimedia, firma Epson a realizat modelul EMP-51 pentru a veni în ajutorul celor care doresc un echipament portabil, capabil de performanțe ridicate.

EMP-51 are un design compact și o greutate potrivită, adecvată unui echipament ce trebuie transportat. În cutie, alături de proiector, veți găsi și o geantă, instrucțiuni de instalare și utilizare în mai multe limbi (dar nu în română), o telecomandă și un set de cabluri necesar pentru a conecta echipamentul cu un computer sau alt dispozitiv capabil să genereze un semnal S-Video sau video compozit.

Înainte de instalare și utilizare este necesară citirea manualului, existând restricții în ceea ce privește poziționarea aparatului (gurile de ventilație nu trebuie obturate cu obstacole pe o distanță de 20 cm). Sistemul de reglare este deosebit de ușor de utilizat, instalarea și puterea în funcțiune realizându-se în mai puțin de 5 minute.

Reglarea se poate realiza atât prin intermediul butoanelor poziționate în partea superioară a aparatului cât și prin utilizarea telecomenzii. În plus, telecomanda permite utilizarea unor efecte preprogramate (pointer, marker și linie de subliniere), extrem de utile în cazul prezentărilor.

Deși nu dispune de un sistem de zoom optic, zoom-ul digital este de foarte bună calitate, diferențele între rezoluția nativă de 800x600 pixeli (SVGA) și rezoluția maximă (1024x768 pixeli) fiind greu de observat. Becul de 160 W generează o lumină uniformă și suficient de puternică pentru a putea realiza proiecția în încăperi cu o iluminare medie.

În timpul funcționării ventilatoarele care răcesc sistemul produc destul de mult zgomot pentru a nu recomanda utilizarea acestui proiector în spații de dimensiuni mici. În cazul în care aveți la dispoziție o încăpere mai mare puteți beneficia pe de o parte de avantajul unei imagini de dimensiune mai mare (maxim 7,6 m), pe de altă parte existând posibilitatea plasării echipamentului astfel încât zgomotul să nu deranjeze.

Chiar fără a beneficia de un preț atât de atractiv, Epson EMP-51 este un echipament ale cărui calități îl recomandă oricărui utilizator.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro