Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE SEPTEMBRIE 2002
[ Imagine ]


Caracteristici

Preț informativ: 162 EUR (fără TVA).
Garanție: 2 ani.
Distribuitor: Tornado Sistems
tel.: 021-312.75.07.

Instantanee - Dimensiuni de invidiat - BenQ Digital Camera 1300

O cameră foto digitală produsă de specialiștii de la BenQ, de dimensiuni reduse, cu un design extrem de plăcut, perfectă pentru doamne și domnișoare (nu prea își face simțită prezența în geantă). Prezintă un sistem de lentile fix, un ecran LCD de dimensiuni reduse (iluminat frontal cu o lumină albăstruie) pentru vizualizarea stărilor și setărilor, și șase butoane de comandă. Prin intermediul acestora se pot efectua modificări precum alegerea modului de lucru (foto, foto repetat, video, reportofon), tipul fotografiei (macro, portret, panoramic), balansul de alb sau modul de lucru al lămpii suplimentare. Rezoluția maximă la care se pot efectua poze este 1280x1024, putînd opta pentru compresie mare sau normală. În lucru trebuie ținut cont de faptul că poziția normală a camerei este verticală și nu orizontală cum suntem obișnuiți la alte modele de camere foto. Pentru a o putea transporta cât mai lejer, DC 1300 dispune de o curea de gât, dar și de o cutie specială, din plastic. Cu DC 1300 se pot înregistra până la 90 s video și până la 9 min audio, aceasta datorită memoriei flash încorporate de 16 MB. Pentru descărcarea pozelor pe calculator este folosită o conexiune USB.

Pe CD-uri se găsesc: drivere, Microsoft DirectX, Video Impression, PhotoBase, Microsoft Netmeeting, Adobe Acrobat Reader, Ulead DVD Picture Show și un manual electronic. DC 1300 poate fi folosită cu succes pe MS Windows 98/2000/ME/XP.

De la adresa http://www.benq-eu.com/Products/DigiCam/index.cfm? product =119 se pot descărca drivere noi, manuale, sau lua informații despre această cameră. -CL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro