Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Noiembrie 2004
[ Software ]

Mix de melodii

Compilațiile de muzică au început să fie populare încă de la începutul anilor ´90, când unii dintre noi se chinuiau să realizeze mixuri folosind casete audio și comenzile pauză, respectiv înregistrare, ale casetofoanelor. Acum, datorită revoluției digitale și a programelor precum eJay Mix CD Producer, poți obține mixaje muzicale folosind computerul.

Modul de lucru este simplu: încarci fișierele MP3, WMA, sau WAV în eJay și alături începutul unui fragment cu sfârșitul altuia, adică fără pauze între piese. În practică lucrurile se pot complica, mai ales dacă nu ai mai folosit niciodată un program pentru muzică. Fereastra principală a lui eJay poate fi greu de înțeles iar uneltele necesare pentru creearea mixurilor pot fi complicat de folosit. Nu în ultimul rând, aspectul general al softului este departe de înfățișarea prietenoasă a celorlate produse eJay.

Cu puțin efort însă, vei putea folosi în scurt timp opțiunile avansate ale programului și vei crea mixuri din ce în ce mai complexe. eJay Mix CD Producer este însoțit de propriul program de scriere a CD-urilor pentru inscripționarea compilațiilor produse.

eJay Mix CD Producer
Producător eJay

 

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro