Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Noiembrie 2004
[ Componente ]

TV tuner fără drivere

Cel mai recent produs al celor de la Trust nu poate fi catalogat ca un echipament USB sau PCI, ci mai degrabă ca un tuner TV extern care se conectează direct la monitor. Standardul VGA folosit pentru acest lucru nu solicită existența driverelor și nici măcar a unui PC. După conectarea lui Combi TV-PC la o antenă TV și la un monitor, poți viziona liniștit programele TV preferate.

Dacă ți neapărat poți folosi și PC-ul, conectând cablul VGA la Combi PC-TV și folosind funcția picture-in-picture ce permite vizionarea unui post TV într-o fereastră "așezată" pe un colț al suprafeței de lucru a monitorului.

Porturile S-Video și RCA permit conectare altor dispozitive, cum sunt DVD player-ele sau consolele pentru jocuri, rezoluția tuturor surselor putând fi reglată între 640x480 și 1024x768 pixeli.

Din meniurile afișate poate fi setat contrastul și culorile, în timp ce o telecomandă IR îți permite să realizezi aceste lucruri stând comod în fotoliu.

Trust Combi TV-PC Pop View
Specificații: TV tuner extern, ieșire VGA, conector S-Video, full screen/picture-in-picture, sunet stereo, telecomandă IR.
Producător Trust

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro