Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Noiembrie 2004
[ Imagine ]

Panasonic Lumix DMC-LC50

Obiectivul de 3,2 MPixeli al camerei digitale LC50 poate captura imagini suficient de clare pentru tipăriturile A4. Dacă beneficiezi de ajutorul unei imprimante compatibile PictBridge, poți printa pozele direct din memoria cardului SD al camerei foto. Am spus memoria cardului deoarece Lumix DMC-LC50 nu beneficiază de memorie integrată, ci doar de un card de memorie Secure Digital de 16MB și bineînțeles un slot compatibil cu acesta. Pentru efectuarea pozelor sunt disponibile un vizor și un ecran LCD, iar utilizatorii mai neexperimntați pot activa o funcție care îi avertizează atunci când aparatul foto este supus trepidațiilor, pentru a nu captura imagini neclare.

Toate butoanele de control sunt așezate confortabil pentru a permite manevrarea aparatului cu o singură mână, iar rotița amplasată în partea superioară a lui LC50 permite alegerea a nouă moduri de efectuare a pozelor. Un alt punct forte este reprezentat de manualul ce însoțește camera, în acesta fiind explicate pe larg funcțiile și modul în care afectează fiecare setare calitatea unei poze.

Panasonic Lumix DMC-LC50
Specificații: senzor CCD 3,2MPixeli, zoom optic, 3xzoom digital 3x, ecran LCD 1,5", slot pentru carduri SD, format de compresie JPEG.
Producător Panasonic

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro