Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Noiembrie 2004
[ Imagine ]

3 senzori CCD

Panasonic PV-GS120 este una dintre primele camere miniDV care au încorporate trei senzori CCD. Acest aspect tehnic îi oferă o calitate video superioară în ceea ce privește acuratețea culorilor. În loc să interpoleze imaginea captată cu ajutorul unui singur senzor, GS120 preia informația cu ajutorul unui spliter. După ce lumina este trecută prin filtrele de roșu, verde și albastru și este transformată în informație pe 24 de biți, spliterul împarte și redirecționează frecvența de lumină cipului dedicat, ceea ce înseamnă mai multă informație RGB decât în cazul interpolării.

Pentru înregistrări, utilizatorii au de ales între un vizor electronic așezat paralel cu camera ce se poate roti 45 de grade și un ecran LCD cu o diagonală de 2,5" și posibilitate de rotire la 270 de grade. Sub acesta din urmă se află un panou de comandă ce include comenzile de rulare și cele pentru configurarea funcțiilor de înregistrare.

Panasonic PV-GS120
Specificații: cameră miniDV, trei senzori CCD, rezoluție foto 1,2MPixeli, ecran LCD 2,5", slot pentru carduri SD, format de înregistrare 720x480 pixeli, port USB 1.1, FireWire.
Producător Panasonic

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro