Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Noiembrie 2004
[ Imagine ]

 

Prestigio P300 MW

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: monitor LCD TFT matrice activă, diagonală 30", pitch width 0,5mm, rezoluție maximă 1280x768, aspect ratio 15:9, luminozitate 550cd/mp, contrast 600:1, unghi vizibilitate -85/+85 orizontal, -85/+85 vertical, timp de răspuns 25ms, PIP, PBP, intrare video, composite video, S-Video, 2xSCART, tuner TV integrat, intrare antenă TV.
Preț informativ: 3.848 $ (fără TVA).
Garanție: 36 luni.
Ofertant Asbis România, tel.: 021 - 233.38.41

LCD TV

Cristian Lăcraru

Prestigio P300 MW reprezintă o soluție video pentru acasă sau în cadrul unei firme, acesta putând ține locul unui monitor și a unui televizor în același timp. Diagonala ecranului este de 30", impresia lăsată fiind însă de o valoare mult mai mare. "De vină" sunt cele două difuzoare, plasate în lateralele monitorului, acestea mărind dimensiunile pe lățime. Este foarte posibil ca utilizatorul să nu folosească neapărat cele două difuzoare laterale. În acest caz dimensiunile pot fi considerate ceva cam mari. Dacă însă sunt folosite aceste ieșiri audio, ele vor releva un volum maxim fără distorsiuni și foarte clar.

Foarte interesantă și folositoare este funcția de tuner TV integrată în P300 MW. Pentru a putea urmări programele TV este nevoie deci doar de un cablu TV (cu semnal de la un furnizor de cablu). Restul este făcut numai de către monitor. Și există aici o mulțime de setări ce pot fi efectuate, aceleași cu cele întâlnite la un televizor clasic. Este pusă la dispoziție chiar și funcția teletext.

Configurarea lui Prestigio P30 0MW nu îți va lua însă prea mult timp, meniul fiind foarte bine structurat. Navigarea este simplă și destul de rapidă. Multitudinea de presetări prezente asupra imaginii, intrările video și audio variate, și nu în ultimul rând ecranul lat, fac din Prestigio P300 un excelent aliat pe biroul tău.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro