Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Noiembrie 2004
[ Comunicatii ]

 

Nokia 2650


 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: GSM 900 / GSM 1800, ecran 4096 colors/ pixeli, agendă internă 256 locații cu 5 câmpuri de date, SMS/MMS, T9, Java MIDP 1.0, WAP 1.2.1, browser xHTML, GPRS clasă 4, dimensiuni 85 x 46 x 23mm, greutate 96g.
În România prin distribuitorii autorizați NOKIA

Nokia 2650

Cristian Lăcraru

Modelul 2650 de la Nokia surprinde prin design-ul absolut nou introdus, în special prin continuitatea dintre cele două componente (clapa și baza). Impresia lăsată oferă un efect interesant. Rămâne însă de văzut câți utilizatori vor fi încantați de această nouă abordare. Un și mai mare efect este asigurat de jocul de lumini ce este redat în cazul unui apel, zonele iluminatate fiind reprezentate de fețele interioare. Acest efect este observat când telefonul este în poziție normală (închisă). Tastele sunt așezate în format clasic, navigarea prin meniuri realizându-se rapid și fără nici un fel de probleme. Meniul nu iese aproape deloc din criteriile cu care ne-a obișnuit Nokia. Ecranul este de dimensiuni ceva mai reduse(128x128 pixeli), însă oferă o bună vizibilitate chiar și în cazul utilizării în soare puternic.

Nokia 2650 reprezintă o soluție de buget, venind în întâmpinarea celor ce nu doresc să arunce banii pe funcții pe care poate nu le folosesc. Ca un exemplu am semnala lipsa conexiunii Bluetooth, a unui ecran exterior și a unei camere foto integrate. Lipsesc însă și componente cu un grad de importanță ceva mai mare și care nu justifică neapărat scăderea costurilor. Este vorba aici de conexiunea Ir, și se poate vorbi chiar și de un radio FM.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro