Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Noiembrie 2004
[ Sisteme ]

 

Dell Precision M60

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: procesor Pentium M 1,7GHz, 2x512MB DDR 333MHz, nVidia Quadro Fx Go 700 128MB, HDD 80GB 5400 rpm, monitor TFT 15,4" panoramic, rezoluție maximă 1900x1200 pixeli
Ofertant Genesys Software România, tel.: 021-242.05.42

Performanță în mișcare

Bogdan Hosu

Dell Precision M60 are o configurație ce îi permite să lupte chiar și cu unele sisteme desktop de azi. Procesorul de 1,7GHz aflat la baza proceselor de calcul beneficiază de tehnologia mobilă Pentium, datorită acestui fapt obținunându-se o perioadă de viață sporită a bateriei, în același timp cantitatea de căldură emisă fiind mai mică decât în cazul procesoarelor desktop. Rezultatele bune obținute în teste se datorează și memoriei DDR folosite. Cele două DIMM-uri de 512MB au o frecvență de lucru de 333MHz și pot mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori ai sistemelor mobile.

Ținând cont de cele de mai sus și de faptul că Precision M60 beneficiază de o placă video Fx Go de la nVidia, putem afirma fără greș că acest sistem poate fi folosit cu succes în aplicațiile grafice, cele video, sau chiar și pentru jocuri. În cea de-a doua situație, pasionații de filme se pot bucura de un ecran TFT panoramic de 15,4" și de o unitatea combo cu ajutorul căreia pot citi DVD-uri sau inscripționa CD-uri.

Deși arhitectura este cea a unui sistem mobil, Precision M60 se dovedește a fi destul de cald în timpul utilizării, motiv pentru care așezarea sa pe genunchi pe o durată mai mare de timp poate cauza discomfort utilizatorului.

Teste de performanță


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro