Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Noiembrie 2004
[ Componente ]

 

Gigabyte R80P256D

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: procesor grafic X800 PRO,memorie 256MB GDDR 3, magistrală de memorie 256 biți, TV-Out, adaptor D-SUB, cablu S-Video, extensie de alimentare cu 2 conectori, V-Tuner 2, Hydravision, Power DVD 5, 3 CD-uri cu jocuri.
Ofertant Caro Group, tel.: 021 - 317.71.09

Performanțe grafice îmbunătățite

Bogdan Hosu

Seria de motoare grafice Radeon X800 Pro a celor de la Ati beneficiază de o magistrală de date cu 12 pipe line-uri și tehnologie de producție pe 0,13 microni. Performanțele sporite sunt datorate și memoriei GDDR 3 cu o frecvență de 900MHz și procesorului grafic ce funcționează la 475MHz. Datele tehnice ale lui X800 Pro pot fi schimbate de gamerii înrăiți cu ajutorul programului V-Tuner 2, prezent în pachet, care permite ajustarea frecvenței de lucru a memoriei și a procesorului. Pe lângă CD-ul cu drivere sunt disponibile o versiune a programului Power DVD 5, 3D-Album și trei jocuri, cel mai cunoscut dintre acestea fiind Counter Strike.

Arhitectura plăcii video nu ne oferă nici o noutate, chiar dacă Gigabyte a adăugat radiatorului un led albastru, fapt devenit o "necesitate inutilă" în domeniu. Cele patru module de memorie din partea inferioară a plăcii nu sunt acoperite de nici un dispozitiv de răcire, spre deosebire de celelalte 4 așezate sub un radiator. Pentru cei trei conectori (D-Sub, DVI, TV-Out), producătorul pune la dispoziție toate cablurile necesare conectării cu alte echipamente, inclusiv un adaptor S-Video cu trei conectori Composite (roșu, verde și albastru).

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro