Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Noiembrie 2004
[ Stocare ]

 

Aplux e-DigiNote Pen Tablet


 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: SO Windows CE.NET 4.10, procesor Intel ARM-SA1110, memorie 64MB RAM, ecran TFT 8,4", configurabil portret sau panoramic, USB 1.1, slot PCMCIA TipII, slot Compact Flash, RS232, ieșire SVGA, port infraroșu, conectori pentru căști și microfon, CD cu drivere și softuri, greutate 900g.
Ofertant Escort Computers, tel.: 021 - 326.11.84

În loc de agendă...

Bogdan Hosu

Oare cum putea scăpa clasica agendă în care ne notăm întâlnirile sau alte date despre persoane de contact, acum, în era digitală? Avantajele unui Tablet PC, adică ale unei agende digitale, sunt multiple, începând cu scopurile practice precum notarea datelor de contact pentru persoane, accesul la fișiere tip Office, și terminând cu un aspect foarte apreciat de utilizatori: multimedia.

e-DigiNote Pen Tablet dispune de SO Windows CE.NET, oferind totodată programe pentru vizualizarea celor mai folosite documente: Word, Excel, sau PowerPoint. Pentru scrierea documentelor, e-Diginote are instalată o versiune a binecunoscutului WordPad. Dacă optezi pentru folosirea unei tastaturi, atunci aceasta va trebui atașată unui conector RS-232, așezat în partea stângă a Tablet PC-ului. Dacă nu ești un adept al "tastării documentelor", le poți scrie pur și simplu pe ecranul lui e-DigiNote, utilitarul Transcriber, inclus și el în pachet, transformând scrisul de mână în text cu litere de tipar.

Odată conectat la un PC cu acces la Internet cu ajutorul conexiunilor tip USB sau IR, e-DigiNote poate fi folosit pentru navigare sau pentru expedierea și primirea mesajelor de e-mail.

În multe cazuri, funcția de recunoaștere a textului de mână s-a dovedit defectuoasă, dar pentru a avea o eficiență sporită se poate apela la o calibrare a literelor scrise de utilizator. Dacă nici această metodă nu funcționează, nu îți rămâne decât varianta unei tastaturi externe.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro