Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Noiembrie 2004
[ Sisteme ]

 

Elsaco CL 56

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: cipset Intel Odem i855PM, procesor Pentium Mobile 2GHz, memorie 1GB RAM, controler video Ati Radeon 9600/128MB RAM, HDD 60GB HTS 726060M9AT00, controler rețea Intel Pro/Wireless 2200BG, controler audio Intel 82801DB(M)ICH4, port paralel, ieșire D-Sub, modem intern, port RJ-45, port serial, port paralel, ieșire S-Video, priză miniFirewire, cititor carduri SD, intrare microfon, ieșire căști, slot PCMCIA Type I, modul wireless, difuzoare laterale.
Ofertant Elsaco Electronic, tel.: 0231 - 514.278

2000MHz portabili

Cristian Lăcraru

Cu 2GHz sub carcasă, Elsaco CL56 este mai mult decât un simplu portabil. Punctele sale forte sunt ascunse în această "cutie neagră". La prima vedere CL56 de la Elsaco nu este cu nimic special. Pentru navigare este pus la dispoziție un touchpad. Tastatura nu prezintă zone pentru taste cu funcții speciale.

Ca o tendință deja, nici aici nu întâlnim unitatea floppy disk. Pentru a nu ataca utilizatorii de astfel de medii, este oferită în pachet și o astfel de unitate, separat, dar cu conectare pe interfață USB. Există însă instalată o unitate DVD. În plus, producătorul a inclus și un cititor de carduri SD, pentru compatibilitate cu camerele foto ce utilizează un astfel de mediu de stocare.

Teste de performanță


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro