Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Noiembrie 2003
[ Imprimare ]

 

Gericom Blockbuster Advance
Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT
Preț informativ: 1209€ (Fără TVA)
Garanție: 24 luni
Ofertant Senso Micro
tel.: 021-211.97.99

Performanțe

Imaginea mărită
 

Mobilitate AMD

Ștefan Iliescu

Gericom a devenit de mult o referință pentru cei care doresc un sistem portabil echilibrat, care să ofere un raport preț/performanță cât mai aproape de punctul optim. Construit în jurul unei platforme cu procesor AMD Mobile XP 2000+, Blockbuster Advance a reușit să impresioneze prin stabilitate și prin timpul de autonomie, care situându-se peste limita a trei ore poate fi considerat de bun simț.

La capitolul design se remarcă prezența unui player MP3 încorporat, plasat frontal, care oferă posibilitatea funcționării fără a fi nevoie de pornirea întregului sistem. Alături de ecranul playerului se afșă și doi conectori, pentru microfon și căști.

Dacă ținem cont de prețul sistemului, configurația internă este de natură să impresioneze și ea, cu 256 MB DDR, hard disk Fujitsu de 30 GB și placă video cu cipset Mobility Radeon 9000. De asemenea, alegerea unității optice combo CD-RW/DVD-ROM este de natură a te scuti de cheltuieli suplimentare pe termen mediu și lung. Capabilitățile de conectare ale luzi Blockbuster includ un port Ethernet 10/100 Mbps, un port infraroșu, porturi USB, unul FireWire și un adaptor PCMCIA Type II.

Sistemul de operare folosit este Windows XP Home Edition, un motiv important de scădere a rezultatelor din teste. În plus, Blockbuster sosește împreună cu două aplicații utile, PowerDVD XP 4.0 și Nero Vision Express.

Specificații: Athlon Mobile XP 2000+, 256 MB DDR-RAM, hard disk Fujitsu 30 GB, 4200 rpm, video Mobility Radeon 9000, unitate optică Samsung combo CD-RW/DVD-ROM (24/24/10/8x), controler Ethernet 10/100 Mbps, port infraroșu, ecran LCD 14", Windows XP Home Edition.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro