Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Noiembrie 2003
[ Imagine ]

 

Gateway Profile 4MX
Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT
Ofertant Unicorn Computers,
Preț informativ: 2299$ (fără TVA).
Garanție: 36 luni.
tel.: 021-253.22.29

Performanțe

Imaginea mărită

Un monitor cu procesor si CDROM

Cristian Lăcraru

Diferența majoră pe care o aduce sistemul Gateway Profile 4MX față de sistemele obișnuite de birou constă în faptul că toate componentele necesare unui astfel de echipament sub înglobate într-un monitor. De fapt, pe birou spațiul ocupat este același cu cel al unui monitor obișnuit.

Nu știm încă dacă lipsa butonului de reset este un lucru bun sau rău. Este adevărat că nici eu nu prea folosesc acest buton, însă dacă ai nevoie... Poate însă nu am căutat destul J.

Frontal sunt dispuși conectorii pentru căști și microfon. Tot aici, sub monitor, se găsesc CD-ROM-ul și unitatea floppy. Lateral acestor componente se află două difuzoare. În laterală întâlnim priza VGA, conexiunea serială și cea paralelă, patru USB-uri, audio in/out, microfon și rețea.

Manualul de utilizare este foarte curpinzător, bine pus la punct. Sunt livrate două CD-uri, unul cu driverele aferente și unul cu Roxio Easy CD Creator și NAV 2003. Monitorul este Gateway și prezintă o diagonală de 17". Sursa de alimentare prezintă un ventilator plasat pe spatele monitorului, cu evacuare a aerului direct în exterior. Tastatura și mouse-ul rămân în nota generală prin culoarea neagră pe care acestea o afișază.

Per total Gateway Profile 4MX este un sistem interesant. Poate reprezenta o excelentă alegere pentru birou, în special din punctul de vedere al spațiului ocupat. Ideea de a realiza un întreg sistem sub același acoperiș, incluzând chiar și monitorul, este una cât se poate de salutară. Acest mod de lucru se pretează cel mai bine în firme, acolo unde utilizatorul nu trebuie decât să lucreze și nu să se ocupe de componentele interne ale sistemului. Așteptăm momentul în care în monitor vom găsi și tastatura și mouse-ul și boxele... și altele J. Iar șefii pot sta liniștiți. Nu cred că mai încearcă oricine să desfacă și să upgrade-eze de la sine idee vreun astfel de sistem. Asta dacă au resursele necesare achiziționării unui astfel de sistem. Vă lăsăm acum să aruncați o privire pe graficul cu teste de performanță și pe caseta cu specificațiile sistemului. Cine știe.. poate vă hotărâți să faceți puțin loc pe birou pentru acest sistem.

Specificații: procesor Pentium 4 la 2,60 Ghz, 512 MB DDR-RAM, hard disk Western Digital WD800LB (IDE, 80 GB, 7200 rpm), placă video cu cipset GeForce4 MX440, unitate optică Samsung combo CD-RW/DVD-ROM (24/24/10/8x), controler de rețea Intel Pro/1000 CT, sistem de operare Windows XP Professional. Ecran LCD 17".


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro