Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE NOIEMBRIE 2002
[ Stocare ]


Caracteristici
Teste de performanță
PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 80,5 $ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Distribuitor UltraPro Computers,
tel.: 021-211.70.90.

"Mai bine mai târziu... - LG GCE-8480B

Șerban Păduroiu

...și mai bine" este, cu precizie, ceea ce se poate spune despre inscriptorul lansat de către firma LG. Afirmația se sprijină pe rezultatele excelente pe care le obține la arderea mediilor inscriptibile.

Pachetul conține tot ceea ce vă este necesar instalării fără probleme, dar atât (cablu de date, cablu audio, șuruburi, programe de ardere). Aici mă refer la absența oricărui tip de mediu de scriere, inscriptibil sau reinscriptibil. Este adevărat că ele pot fi cumpărate separat, dar la ora actuală găsirea unui mediu reinscriptibil care să permită arderea la 16x este dificilă.

Unitatea este protejată împotriva fluctuațiilor în fluxul de date de tehnologia SuperLink. Pentru a face față varietății mari de medii optice care există pe piață, se folosește tehnologia Fail-free writing, care permite determinarea tipului de mediu folosit și indică schema de ardere optimă.

Testarea a fost realizată cu programul Nero versiunea 5.5.8.3 care este livrat împreună cu unitatea. Lipsa mediilor din pachet a făcut testarea dificilă. Dacă în privința mediului reinscriptibil am reușit să ne descurcăm, pentru CD-R am găsit doar un mediu garantat pentru viteze 40x. Chiar și așa rezultatul a fost atât de departe de rezultatele obținute de alte unități încât am repetat testul pentru a fi sigur.

Rezultatele obținute la citire cu mediul inscripționat pe această unitate au fost bune, făcând din această unitate o achiziție sigură, chiar dacă dotarea ei ar fi putut fi mai bună.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro