Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE NOIEMBRIE 2002
[ Componente ]

 

Caracteristici
Teste de performanță
PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 114,8 $ (fără TVA).
Garanție: 24 luni.
Distribuitor Elsaco Computer,
tel.: 0231-514.278.

Ultimul Epox cu KT333

Șerban Păduroiu

Deja anunțat, deja lansat, ultimul cipset pentru procesoarele AMD produs de către VIA, KT400, se lasă așteptat. Până la apariția lui, firma Epox a lansat modelul 8K5A3+, dotat cu SouthBridge VT8235, însoțitorul oficial al noului KT400. Avantajele combinației dintre KT333 și VT8235 se observă mai degrabă din punctul de vedere al stabilității și al facilităților oferite, rezultatele obținute în teste fiind superioare plăcilor cu SouthBridge VT8233A, dar nesemnificativ.

Cutia conține tot ceea ce este necesar unei instalări fără probleme: cabluri și conectoare, manuale, drivere și utilitare. Design-ul lui 8K5A3+ este îngrijit și aerisit, plasarea tuturor conectorilor fiind gândită pentru o asamblare fără probleme, mai puțin alimentarea cu energie, al cărei conector este plasat în centrul plăcii, exact lângă procesor. În plus cei doi digiți de diagnosticare, apăruți ca o completare naturală a facilităților de overclocking oferite, sunt plasați între sloturile IDE, conectarea cablurilor ascunzându-i. Pentru că am vorbit despre conectorii IDE, este momentul potrivit să remarcăm controlerul IDE RAID HPT374 suplimentar, care oferă 4 canale IDE (8 dispozitive) cu facilități RAID de nivel 0, 1 și 0+1. Răcirea NorthBridge-ului se face cu un simplu radiator, suficient pentru utilizarea plăcii și a procesorului în regim de lucru standard, dar nu mai mult!

La instalarea soft, singura problemă apărută a fost instalarea driverelor pentru controlerul HPT374, operație care necesită o oarecare experiență. Dotarea cu 6 sloturi PCI (în condițiile în care integrat aveți un controler audio 5.1 și o placă de rețea UTP 10/100 Mbps) sunt mai mult decât suficiente pentru orice configurație.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro