Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE NOIEMBRIE 2002
[ Divertisment ]


Caracteristici
PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 619$ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Distribuitor Flamingo Computers,
tel.: 021-222.50.41.

Tonomatul rătăcitor - Creative Nomad Jukebox3

Șerban Păduroiu

Este produs de către firma Creative și a ajuns la generația a treia. Sub numele de Nomad Jukebox 3 se ascunde un echipament performant, care nu reușește să rămână doar un player MP3 obișnuit.

Simplist spus, este vorba despre un disc hard de 20 GB care, permite înregistrarea, redarea și transferul fișierelor audio în format MP3, WAV sau WMA.

Comanda unității se realizează din butoanele plasate pe panoul frontal, imediat sub ecranul cu cristale lichide, și din rotița dispusă lateral-dreapta, imediat sub conectorul căștilor. Alături de căști, în cutie veți găsi și o telecomandă (prin infraroșu) cu cele mai uzuale comenzi.

Folosirea tehnologiei audio EAX oferă o multitudine de facilități: simularea mai multor tipuri de incinte (de la sală de concert și catedrală la sala de baie), variație inteligentă a volumului, crearea impresiei de spațialitate, egalizator cu setări predefinite și o setare definibilă și posibilitatea de a varia viteza de redare.

La o capacitate de 20 GB, puteți stoca o cantitate enormă de muzică, sistemul de catalogare și navigarea prin el devenind vitale. Nomad rezolvă această problemă cu succes, rotița din partea dreaptă permițând navigarea printre melodii, căutarea după diverse criterii (autor, album etc.), crearea unei selecții de fișiere și altele.

O limitare semnificativă este dată (nu discutăm încă despre preț) de interfața USB 1.1, care oferă o viteză de transfer extrem de mică în comparație cu mai noul USB 2 sau cu IEEE 1394 (firewire). Deși această din urmă interfață este prezentă în majoritatea calculatoarelor, nu prezintă la această oră porturi de acest tip.

Luat cu totul, Nomad Jukebox 3 este într-adevăr un tonomat portabil de o calitate deosebită și cu facilități care-l plasează în categoria produselor de lux. De aici și prețul care este inaccesibil muritorilor de rând.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro