Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE NOIEMBRIE 2002
[ Imprimare ]


Caracteristici
Teste de performanță
PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 373,5 $ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Distribuitor Tornado Sistems,
tel.: 021-312.75.07.

Accesibilul multifuncțional - Brother MFC-590

Șerban Păduroiu

Decizia firmei Brother, cunoscută mai ales pentru imprimantele laser, de a lansa un echipament multifuncțional cu jet de cerneală pentru clasa utilizatorilor cu posibilități materiale limitate s-a concretizat în modelul MFC-590. Deși designul echipamentului promite economia de spațiu, acest lucru este o iluzie. În primul rând, alimentarea cu hârtie se face vertical, în partea din spate a echipa-mentului existând o trapă care permite extragerea hârtiei atunci când se blochează. În al doilea rând, deși urma tălpii este mică, plasarea căii de ieșire cu suport extensibil aproape de suprafața mesei reduce din avantaj.

Instalarea se realizează rapid și fără probleme, manualul, posterul de instalare și CD-ul cu drivere și utilitare fiind concepute cu gândul la un utilizator mai puțin priceput. Montarea cartușelor de cerneală trebuie făcută cu atenție, o manevrare mai bruscă crescând șansele murdăririi cu cerneală.

Fără să-și propună să spargă standardele, Brother MFC-590 furnizează o calitate și o viteză suficiente pentru activitatea unui mic birou, lucru care se vede și din rezultatele obținute în testele de viteză la imprimare. Operarea se realizează cu ușurință, atât prin intermediul butoanelor și a afișajului de pe panoul frontal, cât și prin intermediul componentei software. În timpul funcționării nu a apărut nici un blocaj. Coroborând totul cu prețul mai mic decât al altor echipamente similare, MFC-590 poate constitui un pretendent la achiziție.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro