Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE NOIEMBRIE 2002
[ Divertisment ]

Caracteristici

Preț informativ: 99 $ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Distribuitor FIT Distribution,
tel.: 021-231.09.04.

WMG-MP3A

Cel amintit mai sus nu este doar un simplu MP3 Player, o altă funcție importantă a sa fiind și posibilitatea de utilizare pe post de reportofon digital. În afară de aceste caracteristici, echipamentul are două opțiuni de lucru, utilizând memoria încorporată de 32 MB sau un Smart Media Card extern. Pentru manevrare există butoanele clasice ale unui player, dar și butoane suplimentare, cum sunt cele pentru ștergere sau înregistrare. Trebuie spus faptul că, în timpul unei înregistrări, nu este posibilă introducerea unei pauze, fiind posibilă doar operațiunea de stop.

Conexiunea cu calculatorul se face prin intermediul unui cablu USB și a softului propriu. Acesta din urmă prezintă o interfață deosebit de plăcut de utilizat datorită modului asemănător de lucru cu al unui soft de ars CD-uri. Cu ajutorul player-ului pot fi transportate și alte tipuri de fișiere, nu neapărat legate de muzică, dar cu condiția să nu aveți pretenția să le și ascultați ulterior.

Construcția per ansamblu pare destul de fragilă, funcțiile incluse sunt însă interesante. Ecranul este simplu, din punct de vedere al graficii, dar răspunde bine la cerințe. Cum este și normal, pachetul a sosit și cu un set de căști. Pentru a beneficia de calitatea pe care o oferă player-ul este bine să achiziționați totuși alte căști, ceva mai performante - CL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro