Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE NOIEMBRIE 2002
[ Componente ]

Caracteristici

Preț informativ: 28 $ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Distribuitor Tornado Sistems,
tel.: 021-312.75.07.

Ca o mașină de curse - Typhoon Unplugged RF Optical Mouse

Este un model fără fir, utilizând un senzor optic de mișcare, cu cinci butoane, conexiunea cu calculatorul realizându-se direct, prin intermediul unei prize USB sau prin adaptorul PS2 livrat. Pentru a-l putea manevra cât mai ușor, mouse-ul prezintă două butoane clasice, o rotiță de scroll, și două butoane laterale pentru degetul mare, respectiv inelar.

Modelul este ambidextru, iar trei din cele cinci butoane sunt configurabile. În timpul utilizării am observat o oarecare rigididate a acestora. După aproximativ 90 de secunde de repaus, mouse-ul trece automat în modul economic. Revenirea la normal se face prin apăsarea oricărui buton.

Foarte interesant la acest model este faptul că funcționează cu acumulatori, și partea cea mai interesantă este că receptorul poate fi alimentat la rețea și funcționa cu rol de încărcător! O încărcare durează aproximativ 8 ore și în urma acesteia ați pregătit echipamentul cam pentru trei zile de luptă cu pad-ul (în cazul în care aveți unul). De reținut că în timp ce se încarcă acumulatorii, mouse-ul nu poate fi utilizat datorită poziției sale obligatorii în receptor. Pentru a nu avea probleme cred că cel mai indicat este ca încărcarea să se facă pe perioada nopții, pentru cei care lucrează ziua.

Interesant de utilizat și foarte practic. Acesta este Unplugged RF Optical Mouse -CL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro