Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE NOIEMBRIE 2002
[ Divertisment ]

Caracteristici

Preț informativ: 64 $ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Distribuitor Tornado Sistems,
tel.: 021-312.75.07.

Cloșca și puii cu decibeli - Typhoon Acoustic 5.1. Surround

Este vorba de un sistem de sunet 5.1 recomandat de producători pentru utilizare casnică, dar nu în bucătărie ci în camera de zi sau pe terasă. Designul este interesant, combinația de nuanțe negru și gri fiind excelent aleasă.

Piesa principală a sistemului o reprezintă subwoofer-ul, pe partea frontală existând un buton pentru controlul volumului, și butoane pentru controlul nivelului bass-ului, puterea acestuia fiind de 20W RMS și având o gamă de lucru de la 35 Hz la 140 Hz. Sateliții nu pot fi agățați pe perete fiind pregătiți doar pentru așezarea pe suprafețe cât de cât orizontale. Fiecare dintre aceștia are o putere de 16W RMS.

Sistemul Typhoon Multimedia for Living este excelent pentru utilizarea sa acasă, cu condiția să nu aveți o cameră de dimensiuni foarte mari pentru că în acel moment pretențiile cresc. Un sistem de sunet 5.1 rămâne un sistem de sunet 5.1, așa că achiziționarea unui DVD Player este următoarea etapă după Typhoon Multimedia for Living. - CLPC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro