Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE NOIEMBRIE 2002
[ Software ]

Preț informativ: 74 $ (fără TVA).
Distribuitor Flamingo Computers,
tel.: 021-222.50.41.

Microsoft Encarta Premium Suite 2003

Este deja o enciclopedie tradițională. Ediția Premium pe care am primit-o la redacție este disponibilă fie pe suport CD (4 bucăți), fie pe DVD și cuprinde enciclopedia propriu-zisă, un atlas al lumii (geografic, politic etc.), un dicționar englez -francez, - german, -italian, -spaniol și alte câteva facilități, toate orientate spre informarea generală. În plus, dacă se dorește o informare mai detaliată, se poate apela la motorul de căutare în internet, capabil să furnizeze detalii suplimentare. Trebuie remarcat că informarea se face dintr-un punct de vedere pur occidental, mai precis american, detalierea subiectelor fiind influențată de interesul local.

Denumirea de enciclopedie este improprie, în română acest termen având o conotație academică. Encarta este un instrument de muncă folositor pentru elevi și studenți și pentru cei care doresc să-și facă o idee generală asupra unui anumit subiect.

Modul de prezentare, mecanismul destul de complex care nu se blochează, constituie oricum un exemplu departe de toate produsele autohtone de prezentare, la o distanță atât de mare încât o comparație nu-și găsește rostul. În lipsa unei alternative localizate, Encarta este un instrument de studiu și divertisment excelent.

Specificații: spațiu necesar unei instalări minime 180 MB și totale 1,6 GB. Necesită un sistem cu procesor minim 350 MHz, memorie 64 MB, o unitate optică, placă de sunet și sistem de operare Microsoft - ȘP


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro