Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE NOIEMBRIE 2002
[ Imagine ]

Preț informativ: 109 $ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Distribuitor Flamingo Computers,
tel.: 021-222.50.41.

1 din 4 - Creative PC-CAM 300 1,3 MP

Încă de la bun început trebuie specificat faptul că această cameră lucrează la 1,3 Mpixeli, cu o rezoluție maximă de 1280x960 (interpolat). Utilizatorul poate interveni asupra camerei prin intermediul a patru butoane, poate vizualiza stările și setările curente datorită ecranului LCD de dimensiuni reduse cu care este dotată sau poate utiliza blitz-ul încorporat. Înfățișarea exerioară atrage la început atenția asupra unei camere web, în afară de această funcție acest echipament putând ține rol și de cameră foto, cameră video sau reportofon. Stocarea se efectuează în limita celor 8 MB (memorie internă) oferiți. Pentru funcția de cameră web (în special) este livrat și un suport, acesta oferind și posibilitatea de a orienta camera în diferite direcții fără a modifica poziția bazei.

Calitatea pozelor și a filmulețelor, ținând cont de rezoluția maximă admisă și de cei 1,3 Mpixeli oferiți este destul de bună pentru acasă, sau pentru petreceri în familie. De notat faptul că "documentele" existente în cameră pot fi șterse doar prin intermediul aplicației software.

Pe CD-ul livrat se regăsesc driverele aferente, un manual electronic și o mulțime de softuri adiționale. Interfața de lucru este foarte atrăgătoare și dinamizează mult lucrul. Software adițional: Creative PC-Cam Center, CreativeWebcam Monitor, Ulead Photo Express 4.0, Creative Oozic Player, MS Internet Explorer 5.50, PixMaker CE edition, PixScreen CE edition, Creative Media Ring Talk.

Specificații: conexiune USB, senzor CCD color VGA (640x480), memorie internă 8 MB, posibilitate de înregistrare a 75 s video, 34 min audio - CL

 

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro