Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Martie 2004
[ Comunicatii ]

 

SonyEricsson Z600

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: dimensiuni 90x48x27 mm, greutate 106 g, memorie 2 MB, cameră foto integrată 288x352, Ir, GPRS, HSCSD, Email, MMS, Bluetooth, Java.
În România prin distribuitorii autorizați SonyEricsson.

 

Rabatabil de la SonyEricsson

Cristian Lăcraru

Prezența lui SonyEricsson în laboratorul nostru în ultimul timp nu a fost semnalată prea des. Ultimul model trecut pe la noi a "motivat" însă toate absențele anterioare, în special prin nota acordată la impresia artistică.

Z600 este un model rabatabil, din această cauză dimensiunile sale fiind și ceva mai "generoase". Rabatarea, contrar așteptărilor, oferă un grad sporit de rigiditate. O bilă albă este obținută însă în urma acestui efect de ecranul ale cărui dimensiuni sunt ceva mai mari față de modelele obișnuite prezente pe piață, lucru mult mai bine semnalat în modulul foto (128x160/ afișaj pe 9 linii). Să nu părăsim însă prezentarea exterioară. Z600 este unul din puținele modele SonyEricsson care acceptă conceptul de capace interschimbabile, oferind astfel un grad mai mare de personalizare terminalului. Tastatura lui Z600 este "unică". Spun acest lucru datorită noului mod de concepere a butoanelor, de așezare a tastelor. Per total impresia lăsată de design este fără discuție una apropiată de genul SF, de o eră a roboților, a mașinăriilor înțesate tehnologic.

Am adus vorba mai sus de modulul foto. Pozele pot fi preluate la o rezoluție de 288x352.

În materie de comunicare Z600 nu își face probleme, sub carcasă descoperind compatibilități cu Ir, GPRS, HSCSD, Email, MMS, Bluetooth și Java. Nu am găsit aici și un radio, accesoriu ce se pare că la terminalele mobile tinde să devină un standard impus.

În timpul utilizării am semnalat un timp ceva cam mare pentru accesul la memorie (schimbarea temei generale, încărcarea unui joc). SonyEricsson Z600 nu prezintă posibilitatea utilizării unui card suplimentar de memorie. Și încă ceva. În momentul în care vreți să scoateți capacul din spate al telefonului (să zicem pentru schimbarea acestuia cu altul "mai colorat") bateria poate sări din locașul său (în cazul fericit rămîne într-un ușor balans), urmarea fiind decuplarea alimentării telefonului.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro