Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Martie 2004
[ Sisteme ]

 

Nec Versa FM400

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: procesor Intel Pentium 4 la 2,8 GHz, 256 MB DDR-RAM, hard disk Seagate Momentus 40 GB/ 5400 rpm, video integrat (Intel 855GM), unitate optică QSI SBW-242 (CD-RW/DVD-ROM), PC Card Type II, adaptor SD, SM, MS. Porturi: 6xUSB, mini Firewire, modem, Ethernet 10/100 Mbps, VGA, S-Video.
Ofertant Ager Business Tech, tel.: 021-231.09.04

 

Eleganță

Ștefan Iliescu

Modelul Versa FM400 de la NEC menține linia de eleganță impusă de binecunoscutul producător, folosind forme rotunde și linii plăcute ochiului.

Judecând după procesorul Intel Pentium 4 la 2,8 GHz, combinat cu 256 MB DDR-RAM și un hard disk Seagate Momentul de 40 GB la 5400 rpm, observăm că ținta acestui model sunt utilizatorii mobili care doresc cât mai multă putere. Configurația include și o unitate optică CD-RW/DVD-ROM, controlerul video fiind inclus în cipsetul plăcii de bază și folosind 32 MB din memoria sistemului. Pentru că tot am vorbit de design, să spunem că Versa FM400 folosește un touch pad în formă de semicerc, completat de două butoane de stânga/dreapta și de unul central cu funcție de derulare sus/jos prin paginile Web sau prin paginile documentelor.

La capitolul conectivitate se remarcă cele 6 porturi USB, modem și Ethernet 10/100 Mbps. De asemenea, frontal se află plasați conectorii pentru căști și microfon, un port mini Firewire și un adaptor de carduri de memorie. Acesta poate găzdui formatele SmartMedia, Memory Stick și Secure Digital. Rezultatele din testele de performanță au fost foarte bune, însă puterea suplimentară furnizată de procesorul desktop are prețul ei, căldura degajată fiind destul de mare. În testul de baterie sistemul a rulat cu succes timp de 2 ore și 25 de minute.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro