Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Martie 2004
[ Imagine ]

 

Sanyo Xacti VPC-C1EX

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: Mpeg4 640x480 video, 3,2 Mpixeli foto, bliț integrat, USB, slot SD, card de memorie SD 128MB inclus, ecran TFT, baterie Li-Ion.
Preț informativ: 749€ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Ofertant Avitech, tel.: 021-320.73.31, Ofertant Flamingo Computers, tel.: 021-222.50.41

 

Cu Sanyo la munte... sau la mare

Bogdan Hosu

Am desfăcut pachetul lui Sanyo Xacti C1 și am descoperit înăuntru o cameră nu mai mare decât încărcătorul unui pistol. Chiar forma ei duce la comparația de mai înainte. Pe partea laterală din stânga camerei vei descoperi ecranul TFT de 1,5". Acesta va fi ghidul tău pe parcursul întregii utilizări a camerei - cu ajutorul său dar și cel al unui buton tip joystick cu 5 poziții de acțiune vei putea alege unul din cele două tipuri de meniuri disponibile: Basic, respectiv Expert; tot de aici se poate vizualiza meniul A pentru setarea rezoluției dorite pentru înregistrările video sau fotografiile pe care le realizezi. Xacti C1 poate realiza și poze la o rezoluție maximă de 3,2 Mpixeli, având la dispoziție un bliț incorporat pentru situațiile ceva mai "înnorate".

Pentru înregistrările video, Xacti folosește standardul Mpeg4 la o rezoluție maximă de 640x480 pixeli și 30 fps. Ar mai fi de audăgat câteva atuuri care țin de modul în care se înregistrează imaginile.

Focalizarea este cu siguranță unul dintre acestea, fiind disponibile diverse moduri de operare ale acesteia: full auto, sports, lamp, sau portrait.

Apoi urmează filtrele (cosmetic, slim, ghost) și zoom-ul. Zoom-ul optic de 5,8x împreună cu cel digital de 10x ne-a permis să avem în prim plan numărul de înmatriculare al unei mașini, distanța la care ne aflam față de subiect fiind de aproximativ 40 de metri.

Aspectele enumerate nu îi vor impresiona pe "profesioniști", însă nu acesta ar fi scopul camerei prezentate aici. Mai degrabă ea este potrivită pe un drum de munte din care vrei să ai ceva amintiri, atunci când efortul fizic depus te face să ți se pară grea până și haina de pe tine, și atunci când miniaturizarea face toți banii.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro