Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Martie 2004
[ Sisteme ]

 

Packard Bell EasyNote E3

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: procesor AMD Athlon XP-M 2600+, 512 MB DDR-RAM, hard disk Seagate Momentus 40 GB/ 5400 rpm, video integrat în cipset (VIA ProSavage DDR), unitate optică Toshiba SD-R6112 (DVD-RW), PC Card Type II, adaptor SD, CF, MS. Porturi: 4xUSB, mini Firewire, modem, Fast Ethernet, VGA, S-Video.
Ofertant UltraPro Computers, tel.: 021-211.70.90

 

Alb imaculat

Ștefan Iliescu

Platforma folosită include un cipset VIA ProSavage cu controler video integrat, acesta din urmă folosind 32 MB din memoria sistemului. Cei care transferă date în cantități industriale pot folosi un mediu DVD-RW, inscripționabil cu ajutorul unității optice Toshiba prezentă la bord.

Dincolo de configurația internă EasyNote E3 reușește să impresioneze asistența prin înfățișarea destul de neobișnuită pentru portabilele non-Apple. Carcasa sistemului este realizată din plastic alb, cu ramă argintie, tastele fiind de asemenea albe, semitransparente. Evident, aprecierea acestui aspect este o chestiune de gust, așa că ne vom limita doar la menționarea sa.

Dacă nu folosești un mouse extern poți apela la dispozitivul touch pad, acesta fiind însoțit de două butoane stânga/dreapta și un buton rotund cu funcție de derulare stânga/dreapta și sus/jos.

Pe toate cele patru laturi ale carcasei există o mulțime de porturi de extensie, majoritatea indispensabile. Frontal există și un mini Firewire, alături de un adaptor de carduri de memorie compatibil cu standardele Smart Media și Memory Stick.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro