Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Martie 2004
[ Sisteme ]

 

Dell Latitude C640

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: procesor Intel Pentium 4-M la 2 GHz, 256 MB DDR-RAM, hard disk Fujitsu 30 GB/ 4200 rpm, video Radeon Mobility 7500, unitate optică combo CD-RW/DVD-ROM interschimbabilă cu o unitate floppy, PC Card Type III. Porturi: 1XUSB, PS/2, serial, paralel, modem, Fast Ethernet, VGA, video-out, Ir, conector Docking Station.
Preț informativ: 1095 $ (fără TVA).
Garanție: 36 luni.
Ofertant System Plus, tel.: 021-335.62.82

 

Clasic Dell

Ștefan Iliescu

Ajunsă la o vârstă de-a dreptul venerabilă în lumea calculatoarelor, seria Latitude C640 este, conform oficialilor companiei producătoare, cea mai bine vândută linie de portabile Dell.

Construită pe o platformă Intel, configurația prezentă în laboratorul nostru folosește un procesor Pentium 4-M la 2 GHz, combinat cu 256 MB de memorie RAM și un hard disk de 30 GB. În varianta testată de noi sistemul a fost dotat cu o unitate floppy, instalată într-un bay interschimbabil, în locul acesteia putând fi folosită la nevoie unitatea optică CD-RW/DVD-ROM prezentă în pachet.

Așa cum suntem obișnuiți în cazul portabilelor Dell, mouse-ul clasic este înlocuit atât de un touch pad cât și de un pointing stick, fiecare dispozitiv fiind însoțit de propria pereche de butoane stânga-dreapta.

Lista porturilor de extensie prezente pe Latitude C640 este destul de lungă pentru a mulțumi majoritatea utilizatorilor, în cazul în care sunt insuficiente existând posibilitatea de a se atașa un docking station. Totuși, un element ce nu poate să nu provoace o reacție de mirare constă în prezența la bord a unui singur port USB.

Performanțe


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro