Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Mai 2004
[ Imprimare ]

 

Samsung CLP-500

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: imprimantă laser color A4, viteză de tipărire negru 20ppm, viteză de tipărire color 5ppm, rezoluție maxim suportată 1200dpi, procesor Samsung SPGPro, memorie 64MB (maxim 192MB), emulare Samsung SPL-Color, interfață USB 2.0 + IEEE1284, duplex automat.
Preț informativ: 495€ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Ofertant Deck Computers, tel.: 021-434.34.00.

 

Laser color ieftin

Ștefan Iliescu

Așa cum era și de așteptat, piața imprimantelor laser color urmează încet, dar sigur, drumul parcurs de surorile cu jet de cerneală. Prețurile de achiziție ale echipamentelor cunosc o scădere rapidă, urmând ca banii serioși să vină din consumabile.

Samsung CLP-500 este, după cum susține producătorul, primul model de imprimantă laser color A4 sub 500€ disponibil pe piață. Viteza de tipărire declarată de producător este de 20ppm pentru negru și 5ppm pentru color, valori confirmate în mare parte de testele rulate de noi. Spunem în mare parte, pentru că testele folosite de noi constau în documente cu rată de acoperire a paginii superioară ratei de 5% folosite de producătorii de imprimante, dar care simulează în mod mai realist comportamentul utilizatorului.

Modelul CLP-500 oferă conectare USB 2.0 sau paralel, opțional putând fi instalată o placă de rețea Ethernet sau Wireless 802.11b, ceea ce ar conduce la schimbarea numelui în CLP-500N.

Teste de performanță


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro