Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Mai 2004
[ Comunicatii ]

 

Nokia 7200

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: cameră foto integrată 640x480 pixeli, ecran TFT color 65536 culori/128x128 pixeli, radio FM stereo, SMS, MMS, 20 de tonuri polifonice, InfraRoșu, GPRS, HSCSD, 500 de locații, dimensiuni 86x50x26mm.
În România prin distribuitorii autorizați Nokia,

 

În pas cu moda

Cristian Lăcraru

De la începutul acestui material trebuie să fim de acord cu faptul că: moda reprezintă ceva demn de urmat, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Vorba ´ceea: haina face pe om.

Noul model Nokia 7200 este destinat celor despre care vorbeam mai sus: oamenii în pas cu moda. El este primul terminal Nokia ce îmbină materialele plastice și metalice, clasice până acum, cu cele destinate în principal hainelor. Atât fața (nu în totalitate), cât și spatele sunt "placate" cu piele întoarsă, combinație extrem de atrăgătoare, mai ales că terminalul acceptă și conceptul fețelor interschimbabile.

Terminalul prezintă clapă rabatabilă și are două ecrane, unul intern și unul extern. Cel extern este de dimensiuni reduse, dar afișează informații legate de volumul soneriei, ceas, apeluri pierdute. Vorbind de rabatarea terminalului am observat aici o funcție ajutătoare deosebit de interesantă. La majoritatea modelelor apare o problemă serioasă în rigidizarea echipamentului. În timp, clapa capătă "un joc" datorat deschiderilor repetate "forțate". Nokia 7200 permite din fabricație o cursă în plus a clapei, puțin peste valoarea de maxim, astfel încât utilizatorul să își dea seama că s-a ajuns în punctul maxim recomandat admis al rabatării. Această mișcare în plus este realizată prin intermediul unui arc. Lângă ecranul exterior se află plasată camera foto. Rezoluția la care se pot prelua poze este de 640x480 pixeli. Trebuie semnalată prezența separată a cartelei SIMM față de baterie. Nu mai este nevoie de scoaterea bateriei pentru a avea acces la cartelă.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro