Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE MAI 2003
[ Componente ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]

Shuttle AS45GTR

Cele două butoane, de alimentare și reset, prezente direct pe placă indică intenția producătorului de a adresa modelul de față pieței overclocking. Impresia este întărită și de prezența opțiunii de a seta raportul CPU:memorie la 2:3, ceea ce ar permite folosirea de memorie DDR400, la FSB 533. În practică însă, placa nu rulează decât în raport CPU:memorie de maxim 4:5, variantă în care a permis urcarea generatorului de tact al CPU până la 140 MHz. Față de valoarea din BIOS, producătorul adaugă din alimentare un MHz, în intenția evidentă de a mai câștiga câteva puncte în teste.

Arhitectura plăcii pare foarte aerisită, în ciuda prezenței controlerului RAID împreună cu cei doi conectori IDE în colțul din dreapta jos. Poziționarea conectorilor de alimentare este de apreciat în mod
pozitiv, ambii fiind plasați în colțul din dreapta sus, și evitând astfel traversarea panglicilor de alimentare pe deasupra procesorului. Interesantă este prezența pe SouthBridge a unui radiator cu răcire pasivă, lucru mai rar întâlnit. În cutie se mai găsesc o extensie cu două porturi USB 2.0 și o extensie cu două porturi Firewire.

[ Test comparativ - Plăci de bază Intel(igente) (mai 2003) ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro