Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE MAI 2003
[ Componente ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ]
[ teste de performanță ]

Alegerea redacției

O precizare care se impune încă de la începutul acestei casete este că alegerea plăcilor premiate a ținut cont atât de aspectele obiective legate de performanțe, stabilitate, opțiuni și preț, cât și de aspectul subiectiv al impresiei lăsate de-a lungul testului asupra celui care l-a realizat. Există destule elemente, care deși nu apar scrise, și asta nu din dorința de a le ascunde ci pur și simplu pentru că nu avem la dispoziție toată revista, există și își pun amprenta pe impresia finală.

Abit BH7 oferă o soluție bazată pe un cipset stabil, potențial important de overclocking și nu încarcă nota de plată cu opțiuni care s-ar putea să folosească, dar în aceeași măsură ar putea să vă fie inutile. La acest preț, Abit reușește să spargă mitul care spune că plăcile sale sunt foarte bune, dar foarte scumpe.

Marea surpriză a acestui test vine din partea modelului Chaintech Summit CT-9BJF. Având în spate o percepție de producător de "mâna a doua", Chaintech își propune, și chiar reușește, să prezinte un model care a concurat fără probleme cu numele mari. Nimeni nu știe cum vor arăta viitoarele modele, însă judecarea unui produs pe baza renumelui producătorului denotă un mod de gândire cel puțin simplist, iar noi facem eforturi de a evita această situație.

Epox, în schimb, se bucură de o bună bucată de vreme de un renume impecabil și face tot ce îi stă în putință să îl păstreze. Modelul 4PEA este un exemplu în acest sens, stabilitatea la performanțe ridicate fiind principalul argument.

[ Test comparativ - Plăci de bază Intel(igente) (mai 2003) ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro