Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iunie 2004
[ Software ]

Aladdin Spamcather 3

Deoarece primirea de mesaje nedorite reprezintă una dintre problemele majore de care se lovesc majoritatea utilizatorilor de Internet, companiile de software încearcă să vină mereu în întâmpinarea acestora cu produse eficiente. Un program lansat recent este Aladdin Spamcatcher 3, care se integrează cu clienții de e-mail pentru a bloca accesul spamurilor.

Instalarea se realizează în funcție de clientul de e-mail. Există o variantă pentru Outlook 2000, 2002 și 2003 și o a doua pentru ceilalți clienți. În urma integrării lui Spamcatcher în Outlook se observă că în bara de meniuri au fost adăugate butoane pentru noua aplicație, aceasta fiind și singura diferență între cele 2 tipuri de instalare. Configurarea lui Spamcatcher este una cursivă, utilizatorul putând adăuga sau elimina nume de utilizatori blocați. Însă majoritatea deciziilor cu privire la natura unui mesaj (spam sau legitim) sunt luate de Spamcatcher Network, o bază de date ce conține liste cu expeditori de spam.

De fiecare dată când se adaugă în lista lui Spamcatcher un expeditor ca fiind generator de spamuri, informațiile sunt preluate de Spamcatcher Network pentru ca și ceilalți utilizatori de Spamcatcher să beneficieze de restricționarea mesajelor din partea respectivului.

Aladdin Spamcatcher 3
Specificații: sisteme de operare suportate Windows 95/98/ME/2000/XP/NT.
Producător Aladdin Systems.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro