Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iunie 2004
[ Divertisment ]

Kiss DVD player

Dacă este să nu luăm în calcul înălțimea, Kiss DP-1000 are dimensiuni apropiate de cele ale unei foi A4. Unitatea pentru citirea mediilor este așezată "în lung", iar sub aceasta se află afișajul, suficient de mare pentru a putea fi citit de la o distanță de câțiva metri. Singurele două butoane prezente pe player sunt colorate ca și afișajul, în albastru, și au ca rol deschiderea și închiderea unității optice, respectiv rularea fișierelor.

Kiss DP-1000 poate fi conectat la televizor prin Euro Scart sau S-Video, ambii conectori fiind incluși în pachet alături de un cablu RCA Video/Mono și un cablu RCA pentru Audio Stereo.

Formatele suportate de DP-1000 sunt DVD, MPEG-4, DivX, XviD, CD, MP3, CD-RW, DVD +/-RW și JPEG, iar pentru noile tipuri de fișiere ce ar putea să mai apară, dispune de un Firmware upgradabil.

Kiss DP-100 oferă diferite funcții pentru rularea fișierelor audio sau video, acestea putând fi accesate folosind telecomanda IR. Astfel, pot fi selectate fișierele dorite pentru rulare, subtitrare, iar în timpul vizionării unui film poți vizualiza informațiile despre acesta într-o fereastră alăturată. Tot utilă este și funcția Time Search, care permite găsirea unei anumite secțiuni video în funcție de timpul introdus de utilizator. Nu în ultimul rând, o funcție utilă este și Parental Look, care oferă posibilitatea accesului pe bază de parolă.

Kiss DP-1000
Specificații: DVD palyer, compatibil DivX 3.11, DivX 4, DivX 5, vizualizare 4:3 sau 16:9, ieșiri S-Video, Composite Video, Dolby Digital/MPEG 5.1, S/PDIF, Firmware upgradabil.
Preț informativ: 286€ (fără TVA). Garanție: 12 luni.
Ofertant Avitech, tel.: 021 - 320.73.31.

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro