Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iunie 2004
[ Divertisment ]

Creative Muvo2

Până acum, producătorii de MP3 playere portabile s-au concentrat pentru a introduce cea mai mare capacitate de memorie cu putință într-o carcasă. Însă recent s-a făcut simțită o schimbare de atitudine prin introducerea unor playere portabile care îmbină capacitatea mare de stocare cu dimensiunile reduse.

Creative Muvo2 dispune de 4GB de memorie, mărimea nedepășind jumătate din dimensiunile unui pachet de cărți. Pentru transferul fișierelor, Creative a introdus interfața Mediasource Organiser, însă aceasta nu este suficient de utilă pentru a justifica alegerea sa în detrimentrul opțiunii clasice drag and drop.

Cea mai mare problemă cu care se confruntă Muvo2 este lipsa tagurilor ID3, fișierele fiind stocate și rulate în ordine alfabetică. La cei 4GB ai săi, suficienți pentru 800 de cântece, găsirea melodiei dorite poate fi destul de dificil de realizat.

Concluzia? Muvo2 este un player portabil de dimensiuni reduse cu suficientă capacitate de memorie și o calitate a sunetului excelentă. Cu toate acestea, Creative trebuie să-și reproiecteze sistemul de organizare a fișierelor dacă își dorește ca noul Muvo să aibă succes în rândul utilizatorilor.

Creative Muvo2
Specificații: capacitate memorie 4GB, compatibil MP3 și WMA, egalizator cu patru benzi, USB 2.0, un acumulator AA, dimensiuni 66x20x66mm, greutate 91g.
Producător Creative Technology.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro