Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iunie 2004
[ Divertisment ]

Hauppauge MediaMVP

Hauppauge MediaMVP este un dispozitiv wireless care permite rularea conținutului digital stocat pe PC, pe televizor. Instalarea este simplă: se instalează softul Hauppauge, apoi se conectează dispozitivul la TV. MediaMVP are un conector Scart, ieșire audio pentru sunet și un port Ethernet.

Pentru a asculta muzica folosind MediaMVP trebuie specificat mai întâi directorul în care sunt stocate fișierele (MP3 și WMA). Odată realizat acest lucru, pe televizor apare un browser, iar cu ajutorul telecomenzii IR se pot selecta fișierele dorite. Viteza cu care sunt accesate fișierele depinde de tipul conexiunii de rețea folosită. Pentru rularea MP3-urilor poate fi folosită fără probleme conexiunea 802.11b, însă pentru a nu avea întreruperi de imagine, pentru rularea fișierelor video MPEG1 și MPEG2 este recomandată folosirea conexiunii cablate LAN.

Punctele slabe ale lui Hauppauge MediaMVP sunt numărul restrâns de tipuri de fișiere suportate (jpeg, gif, MP3, M3U, MPEG1, MPEG2) și faptul că afișează fotografiile doar la dimensiunea lor originală și nu pe tot ecranul.

Hauppauge MediaMVP
Specificații: dispozitiv wireless pentru transfer de conținut digital, suport pentru MP3 și WMA, MPEG2, ieșiri stereo, port Fast Ethernet, ieșire RGB.
Producător Hauppauge.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro