Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iunie 2004
[ Divertisment ]

 

GH Apple 5.1

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: sistem de sunet 5.1, putere satelit 10W, impedanță 8 ohm, sensibilitate 86dB, greutate 18,5kg, suporturi sateliți incluse, stand subwoofwer opțional.
Preț informativ: 333€ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Ofertant Flamingo Computers, tel.: 021-222.50.41.Sunet cu greutate

Cristian Lăcraru

Subwoofer-ul frapează de la bun început prin dimensiuni și formă. Înălțimea este aproape aceeași ca a unei carcase miditower, construcția fiind bazată pe o formă cilindrică, cu difuzorul plasat în bază, orientat spre podea. Pentru a nu înfunda sunetul, întregul ansamblu este plasat pe trei picioare din plastic.

Sateliții sunt realizați din metal, sub forma unor ouă mai mari J, și te asigurăm că stabilitatea acestora la volum ridicat este foarte bună. Sunetul rezultat din acestea este excelent, fără distorsiuni. Pentru o plasare cât mai ușoară a fiecăruia prin cameră, se poate opta pentru o serie de stative, câte unul pentru fiecare, și acestea la rândul lor metalice, livrate de asemenea în pachet. Pentru ca toate piesele componenete să funcționeze cât mai bine producătorii au implementat și un centru de control. De aici se setează toate opțiunile de sunet disponibile. Centrul de comandă este ceva mai serios în dimensiuni, așa că trebuie să ții cont pe unde îl așezi.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro