Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iunie 2004
[ Comunicatii ]

 

Zapp Z710i


 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: frecvență de operare 450MHz, tehnologie utilizată CDMA2000, agendă internă 500 de locații, T9 pentru limba română, modem încorporat, timp de convorbire 160 minute, timp de așteptare 300 ore, ecran TFT LCD 262000 culori, dimensiuni 45,8x84x19,9mm, greutate 80g.
În România prin distribuitorii autorizați Zapp.

Internet mobil (III)

Cristian Lăcraru

Z710i este cel mai nou telefon lansat de Zapp în acest moment, fiind și primul telefon din seria 7. Modelul prezintă capac rabatabil și antenă exterioară fixă.

Interiorul lui Z710i este extrem de bine realizat, meniurile fiind reprezentate de animații foarte sugestive și în același timp destul de distractive. "Vinovată" este cu siguranță adresabilitatea terminalului, orientată spre sectorul multimedia. Manevrabilitatea meniurilor este excelentă fiind ocolit pe cât posibil numărul mare de submeniuri.

Pe lângă funcțiile clasice de telefon, Z710 îndeplinește și o serie de operațiuni nu neapărat noi în telefonia mobilă, dar cu siguranță notabile. Una din funcțiile interesante pe care le-am găsit este aceea de robot telefonic, fiind utilizată în acest scop direct memoria proprie a telefonului.

Cu Z710i poți face download din portalul Zapp Me, unele aplicații permițând descărcarea unui mic demo pentru a vedea dacă merită sau nu să dai banii pe ele. Plata și descărcarea se fac apoi direct din telefonul mobil. Există chiar și o aplicație pentru prognoza meteo, extrem de interesantă și foarte bine pusă la punct.

Teste de performanță


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro