Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iunie 2004
[ Imagine ]

 

Canon Power Shot Pro 1

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: senzor CCD 8 MPixeli, rezoluție maximă foto 3264x2448, formate de stocare RAW, JPEG. Lentile: zoom optic 7x, F2.4-F3.5, 40 de pași intermediari wide/telephoto, USM zoom. Telecomandă, mediu stocare CompactFlash I/II, vizor electronic, ecran TFT LCD rotativ și rabatabil, interfață USB 1.1, ieșire A/V, greutate 640g, dimensiuni 118x72x90mm.
Preț informativ: 1369€ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Ofertant Tornado Sistems, tel.: 021 - 206.77.77.Canon la 8 MPixeli

Cristian Lăcraru

Canon Power Shot Pro 1 este noul mebru al sectorului semiprofesional, senzorul CCD DE 8 MPixeli fiind principala atracție. Ca rezultat, imaginile pot fi preluate la o rezoluție maximă de 3264x2448 pixeli, formatele de stocare acceptate fiind RAW și JPEG. De notat faptul că nu se regăsește aici și formatul TIFF. Tot la capitolul stocare trebuie specificat faptul că utilizatorul beneficiază la cumpărare și de un card CompactFlash de 64MB. Utilizatorul trebuie să aibă în vedere faptul că nu se pot stoca imagini în mișcare decât în seturi de câte 30 de secunde, limita maximă admisă pentru un fișier de acest tip.

Ecranul LCD este rabatabil și rotativ, permițând o vizualizare/previzualizare mai simplă, dar necesitând o mai mare atenție în manevrare. Tot la capitolul manevrabilitate Power Shot Pro 1 stă destul de bine în mână, deși dimensiunile sale sunt destul de reduse. Meniul aparatului este construit pe același tipar întâlnit la seria Power Shot, destul de ușor și rapid de accesat.

În cazul în care doriți să comandați aparatul de la distanță producătorul a inclus în pachet și o telecomandă IR, aparatul prezentând doi senzori de recepție (frontal și lateral stânga).


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro