Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iunie 2004
[ Componente ]

 

GeCube All in Wonder 9600XT

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: model GC-AIW96XT, cipset Ati Radeon 9600XT, 128MB DDR (cipuri Samsung de 2,8ns), frecvență procesor 525MHz, frecvență memorie 650MHz, AGP4X/8X, TV Tuner Philips, FM Tuner.
Ofertant Skin Media, tel.: 021-230.50.97.
Ofertant Elsaco Electronic, tel.: 0231-514.278.TV Tuner integrat

Ștefan Iliescu

Fondată în 1990, compania taiwaneză Info-Tek beneficiază de acum de o experiență suficientă, iar brandul GeCube a devenit destul de cunoscut pentru a nu mai avea nevoie de introducere.

Modelul All-in-Wonder 9600XT pe care îl prezentăm aici este primul de pe piață folosind cipset din seria XT. Așa cum susține și producătorul, seria All-in-Wonder se adresează acelor utilizatori care doresc și altceva pe lângă performanța pură în jocuri. Astfel, la placa video standard a fost adăugat un TV-Tuner Philips, cu capabilități și de Tuner FM.

Pe capătul plăcii se află un port de culoare mov, care ar putea fi confundat cu S-Video, dar este destinat unei extensii proprietare. Această extensie permite conectarea S-Video, Video RCA, audio RCA stânga/dreapta. Un al doilea conector, mai pătrățos, care seamănă la rândul lui cu ieșirea DVI, este de asemenea destinat unei extensii proprietare, care permite atașarea de conectori VGA, S-Video, composite, RCA S/PDIF audio și video out. Extensiile sunt incluse în pachetul plăcii, alături de o telecomandă pentru control de la distanță.

Teste de performanță


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro