Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iunie 2004
[ Imagine ]

 

Sony DCR-HC30E

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: cameră digitală mini DV, zoom optic 10x, F1,7-2,3, zoom digital 120x, touch screen LCD 2,5", acumulator Li-Ion, Memory Stick 8MB inclus, conectare USB, telecomandă IR, port IR, greutate 440g (cu acumulator).
Ofertant Elsaco Electronic, tel. 0231-514.278.

Sony mini DV

Bogdan Hosu

Sony HC30E este o cameră video digitală cu lentile zoom 43 - 430mm, F 1,7-2,3. Aceasta poate funcționa cu casete mini DV sau cu carduri de memorie Memory Stick Duo, în pachet fiind inclus și un asemenea card.

Primul element care ne-a atras atenția este touch screen-ul LCD, care este ușor de folosit și afișează meniuri circulare. Acesta se poate roti 270 de grade, fiind extrem de util în cazul filmărilor din unghiuri dificile. Pe partea laterală a LCD-ului este amplasat un buton pentru pornirea și oprirea unei înregistrări.

Butonul de acționare a zoom-ului, care este poziționat excelent, ajustează atât zoom-ul optic de 10x și pe cel digital de 120x.

Din cauza faptului că în pachetul livrat nu am primit o casetă mini DV, am fost nevoiți să testăm numai calitățile de înregistrare ale camerei pe suport Memory Stick Duo. În limita celor 8MB am putut înregistra un clip cu o durată de 1 minut și 20 de secunde cu rezoluția 320x240 pixeli.

Ceea ce ne-a plăcut însă a fost funcția Nightshoot Plus, care atunci când este activată facilitează înregistrările în medii iluminate insuficient. Tot aici amintim și posibilitatea de a efectua poze care se înregistrează pe Memory Stick Duo.

Sony HC30E ne-a mai atras atenția și datorită opțiunii Focus Spot, cu ajutorul căreia utilizatorul poate indica (prin atingere cu degetul) anumite zone de imagine în care dorește să focalizeze.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro